tisdag, april 26, 2011

Påsken 2011

Påsken har traditionsenligt firats med påskmiddagar hos föräldrar och svärföräldrar, konstrunda och en massa äggpickning. Som extra bonus har vädret varit helt fantastiskt. Det finns vissa fördelar med att bo där det finns lite mer träd eftersom eventuella vårkyliga vindar blir avsevärt mycket mildare hos oss.

Vi har naturligtvis hunnit vara lite flitiga också. Min fantastiske H har fixat och donat i trädgården och allt bråte som har legat och skräpat är nu undanplockat, sorterat och bortforslat. Jag har å andra sidan låtit den nya tvättmaskinen gå varm för att få alla små babykläder tvättde och tumlade innan vår nya familjemedlem kommer.

I stort sett alla förberedelser är klara för bebisens ankomst och i helgen passade vi också på att införskaffa lite blöjor så vi har när vi kommer hem med pyret. Kändes väldigt konstigt att köpa blöjor och amningsinlägg, men jag antar att det är bättre att vara förberedd än att stå utan. Nu är det bara förlossningsbrev, väskpackning och det sista fixet med föräldrapenningen kvar sen kan pyret komma när som helst.

Denna veckan ser jag dock fram emot uppstartsmöte med entreprenören som ska genomföra strandfodringen, spavistelse (tidig fördelsedagspresent), Valborg och träff med finaste flickorna.

Ha en härlig vecka!

1 kommentar:

Sofia sa...

Vi välkomnade alla lite kyligare vindar igår, för vi hade sommarvärme, och fick sitta i skuggan för att inte få solsting!
Ahhhh!!!