tisdag, juni 02, 2009

Oh, how wonderful it was

Födelsedagen och helgen som följde blev helt underbar! Jag vill passa på att tacka för alla fina hälsningar som har kommit via mail, sms, telefon och naturligtvis med snigelpost. Tack ALLA! Tack också alla ni som förgyllde vår dag genom att fira oss på kvällen. Massa fina blommor och presenter fick vi trots att vi egentligen inte förtjänade det. Tusen, tusen tack!

För den som är nyfiken kan jag berätta att min kära tvillingsyster och jag tillbringade hela födelsedagen tillsammans som brukligt. Vi tog en tur till Malmö där morsdagspresenter och klänning inhandlades och där jag fick en härlig ansiktsbehandling. Efter det for vi vidare till Lund där vi mötte upp två stolta mödrar (vår egen och vår storasyster med sin lille son). Efter lite italiensk eftermiddagsfika (som egentligen blev kvällsfika) var det dags att göra sig fin inför kvällens festligheter. Kl 20.00 var bord för 35 personer bokat på Italia i Lund. Servicen var finfin för de flesta och jag kan varmt reckommendera konceptet att ta med gästerna på restaurang och låta alla betala för sig själv. Vi bjöd på lite förrätt och det verkade som om alla gästerna hade en trevlig kväll.

En sak är då säker. Än så länge är det bara kul att fylla 30. Dagen kunde helt enkelt inte bli bättre.

I lördags var det dags för en av våra goda vänners svensexa. Alla grabbarna gav sig iväg tidigt för en riktigt ordentlig festdag/kväll/natt. Vi flickor som stannade hemma tog beslutet att överraska den blivande bruden med lite umgänge.

Vi startade med brunch, inhandlade lite lunch och begav oss till Björnstorp där vissa av oss har förmånen att bo. Sedan avnjöt vi en fantastiskt god silllunch i en solig trädgården. Efter lite allmänt slapp i trädgården, vindrickande och "trädgårdsarbete" avslutade vi dagen med grillning på verandan och tjejsnack.

Söndagen handlade mest om att ta igen sig inför näskommande vecka, men vi avslutade starkt med pizza (nä, inte GI, men bakfylla) och Wii hemma hos syrran med fästman.

En toppenhelg med andra ord. Tack igen kära familj och alla fina vänner och släktningar!

Inga kommentarer: