måndag, mars 08, 2010

Semesterveckan

Nu har vi haft semester en vecka och i princip all tid har lagts i huset. Vi har varit där från 9 på morgonen till ungefär 8 på kvällen varje dag utom i torsdags då vi hade planerat in valptitt med H:s föräldrar, så då passade H på att arbeta medan jag packade i lägenheten.

Vi har i stort sett hunnit med det vi hade planerat. Allting (förutom det som vi sparar till efter inflytt som t ex finputsning av dörrar) är klart på övervåningen. Alla ytor som skulle målas är färdiga och kvar är golvslipningen. Det kändes riktigt härligt att täcka av golven igår och få en blid av hur det kommer se ut när det är helt klart. Det ser for5tfarande lite ofärdigt ut eftersom listerna och alla eluttag är borta, men det ska inte monteras förrän efter golvslipningen så jag får stå ut lite till. Vi har hunnit med en del grejer som vi egentligen hade tänkt spara till efter flytten. Bl a har jag målat alla garderoberna invändigt, murstocken är färdigbehandlad och de trista klickgolven i sovrummen och garderoberna är uppdragna.

Nu är nästa steg att gå ner en våning och fortsätta där. Tack och lov är det inte riktigt lika mycket som ska spacklas på nedervåningen och dessutom har vi redan hunnit dra över två rum en första omgång, så förhoppningsvis ska det gå lite snabbare. Sannolikheten att vi är klara när vi flyttar in är inte så stor. Vi planerar att sätta alla våra möbler på övervåningen och bo där tills vi är helt klara där nere.

Vi har tagit MASSOR av bilder och vi har inte hunnit gå igenom dem än. Om och när jag orkar ta tag i det så hoppas jag kunna visa några bilder här.

Förresten... Det blir den vackra tapeten Hummingbirds (nr 2 i inlägget här nedanför) i köket och när det gäller klänningen så blir det nog båda två så småningom, men det blir den långa på bröllopet. Gissa vem som ska sy...

2 kommentarer:

Maria sa...

Vad ni har hunnit med mycket!! Vi kommer gärna och tittar en dag, bara säg till!!

Kram på er!

Änton sa...

KOM, KOM, KOM! Ni är välkomna när som helst! Vi är där alla kvällar (inte jag på måndagar) och hela helgerna.

Kram