tisdag, januari 26, 2010

Besök i Vita huset

Nu är det svindlande nära att vi får huset. Det känns overkligt och fantastiskt och läskigt och spännande och en massa annat på samma gång. Ikväll ska vi dit för att deala lite med förre ägaren om hon möjligtvis kan tänka sig att lämna lite prylar som hon inte vill ta med till sitt nya hus.

Vi är redan ganska överens om att hon ska lämna en gammal rostig gjutjärnspis som står i förrådshuset. Det står en likadan i köket och vi tänkte att det kan vara väldigt trevligt att ha en likadan i vardagsrummet. Den kommer behöva lite kärlek innan den blir eldningsbar, men det kan det definitivt vara värt!

Vi har pratat lite fram och tillbaka om gamla hyllor som vi kan använde under renoveringen till alla verktyg och ett underrede till ett gammalt arbetsbord som står i trädgården och som hade funkat utmärkt som bas till ett arbets-/målarbord, men det är inget som är säkert än.

Det var ett tag sedan vi var i huset och det ska bli kul och se om man kommer ihåg rätt eller om det är något som känns nytt. I bästa fall har hon börjat flytta lite grand och då kanske vi kan se vad som egentligen döljer sig under alla mattor och tavlor. Det ska helt enkelt bli väldigt spännande.

3 kommentarer:

Maria sa...

Spännande! Vi dyker upp en kortis på lördag om det är ok? Kan ta med oss litta kagor (ett par kakor).


Kram

Malin Jörgensen sa...

Super nice. Det låter helt underbart! Vill också gärna se Vita huset snart!!!
Kram Malin

Änton sa...

Ni är varmt välkomna när ni vill! Vi kommer i sort sett vara där all ledig tid. Vecka 9 kommer vi dessutom vara där hela tiden eftersom vi ska ha semester. Ta med målarkläder! ;)