onsdag, april 08, 2009

Detta är stort!

Inatt, 23.40, blev jag moster för första gången i mitt liv. Tjugo minuter före beräknat nedkomstdatum bestämde sig lille "Molgan" för att komma ut till världen. Förlossningen var snabb och allt hade gått väldigt bra. Man skulle kunna säga att det var en riktig drömförlossning. Den stolte fadern berättade nämligen att det var ungefär en tidsperiod på två minuter som det såg ut på L som om hon hade riktigt ont. TVÅ MINUTER! Det kan ju till och med jag klara av! Sannolikheten att de tre nyblivna mostrarna har samma tur när det väl blir dags är väl dock inte så stor.

Konkurrensen om den lille är ju enormt stor med tre mostrar + en plastmoster, 2 plast morbröder, morföräldrar, farföräldrar, gammelmorföräldrar, vänner osv osv. Första besöket är redan avklarat och det kommer bli ett till innan dagen är över. Det gäller att etablera ett förhållande på ett tidigt stadium och det går ju helt enkelt inte att hålla sig borta! Han är alldeles ljuvlig!

4 kommentarer:

Kristina sa...

Grattis till er alla, speciellt de nyblivna föräldrarna. Ha det så gosigt med den lille.

Maria sa...

Grattis Linda!!!! Kram på er alla!

Erika sa...

Grattis Mostern (och grattis till Mosterns syster (mamsen))
TVÅ MINUTER!! Jisses, ja verkligen tur - eller så är hon av det hårda virket haha, inte som jag, tyckte det gjorde ont i 24 timmar haha
KRAM

Malin N m fam sa...

Grattis !! Till er Alla !