måndag, april 27, 2009

Helgen

Har haft en tuff, men väldigt trevlig helg. Lördagen tillbringades i Helsingborgs omgivningar på en möhippa med ett glatt gäng. Förmiddagen ägnades åt allehanda livsfarliga aktiviteter så som lerduveskytte, yxkastning och traktorrace (eller rajs som det heter på skånska). Fantastiskt kul var det i alla fall. Efter en mumsig pastasalladslunch var det dags för stripaerobic. Vi var alla lite lagom osäkra inför detta moment, men det var faktiskt jätteroligt. Roligare än någon aerobics/step-variant jag någonsin har provat på. Rekommenderas varmt!

Kvällen tillbringades i en av tjejernas fina, nyrenoverade hus och avslutades på dansstället Le Cardinal. Det var lääääänge sedan jag gick ut och dansade till 04.00 och det var en otroligt lyckad möhippa. Den blivande bruden var (om än lite sliten) väldigt lycklig dagen efter när vi vaknade i lägenheten där några tappra hippare hade övernattat.

Den nyhippade bruden fick till sist återvända hem, men jag och söta vännerna T o K fortsatte med helgaktiviteterna genom att köra till Trelleborg där planering stod på schemat. Vi tillhör nämligen ett gäng med 9 tjejer (förtjänar egentligen ett helt eget inlägg) som har hållit ihop i upp till 25 år. Det låter kanske inte så konstigt, men saken är den att vi faktiskt bara är 30 år. Och det är den egentliga anledningen till varför vi träffades igår. Alla fyller 30 i år och det måste naturligtvis firas. Efter lite diskussioner kom vi fram till att en spavistelse med övernattning och god middag skulle passa alla. Sagt och gjort: Spaweekend är inbokad i september!

Jag längtar redan!

Inga kommentarer: