onsdag, april 09, 2008

Flickträffar

Denna veckan har jag lyckats planera in två höjdarkvällar. En träff med mina kära gymnasieflickor och en med flickorna i "Lundagänget". Det var länge sedan jag träffade alla och det ska bli väldigt trevligt.

Ikväll är det gymnasieflickornas tur. Vi ska käka gott och tillbringa kvällen med att uppdatera varandra om våra liv samt spela Wii. Trots att det i år är tio år sedan vi gick ut gymnasiet är vi ett litet gäng från samma klass som har försökt hålla kontakten. Det har gått i vågor, men nu är vi definitivt duktigare på att träffas än vi har varit på länge. Det hela började nog med söta E gifte sig förra året och då blev det en hel del återträffar. Det är ett riktigt härligt gäng tjejer och vi har alltid lika kul. Denna sommaren är det goa M:s tur att gifta sig och det innebär ju ännu fler träffar.

Imorgon är det Lundaflickornas tur och vi har lovat varandra en mysig lyxfika. Vi är vanligtvis ganska duktiga på spontanträffar tillsammans med våra sambos, men det är mer sällan vi bara träffas flickorna. Milchen har dessutom fått sitt lilla knyte så hon och hennes sambo har lite svårare för att få till spontanträffar.

Jag ser verkligen fram emot båda kvällarna och hoppas att arbetet inte kommer bli alltför lidande av sena kvällar. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Var supermysigt att träffa dig going!!

Hoppas på kortare tid till nästa :-)
Ha ett bra slut på veckan
KRAM