måndag, januari 28, 2008

Söndag, söndag. Vilken söndag!

Startade dagen med att kliva ur sängen vid niotiden för att gå ut med hunden. Efter en kort men intensiv kissrunda kröp vi tillbaka in i värmen och gottade ner oss under täcket igen. Tjugo över tio var det dags att gå upp och göra sig iordning för dagens första fest: Brunch hos våra kära vänner CoA. Lyxen var total. Vackert dukat bord med allt som hör en fantastisk brunch till. Scones och andra goda bröd, olika skink- och korvpålägg, hemmalagad marmelad ;), ost, bacon och korv, äggröra, amerikanska plättar, fruktsallad med yogurt, olika juicer, kaffe, thé, smooties (två olika!) och sist men inte minst äppelkaka och någon typ av blåbärsknyte, modell kanelbulle. Fantasktiskt fint och otroligt gott! Mycket bra jobbat! Gästerna (vi) slog direkt fast att detta kommer bli en helt underbar tradition hos lilla familjen. Vi kommer igen på söndag! ;) När klockan började närma sig halv tre och vi knappt kunde röra oss, fick jag skjuts av sambon till nästa fest...med goa, gamla vänner.

Det var en snabbt påkommen månadsträff eftersom Ti hade bestämt sig för att besöka Skåne i helgen. Lika mysigt och roligt som alltid! Vi satte oss i bilarna och körde den (långa) fina vägen till Bjärred där vi tog en, inte så välbeövlig för min del, fika på kallbadhuset. Mycket snack och skvaller som alltid. Bästa nyheten var att hus har införskaffats och att stor fest är på G i Trelleborg. Man kan inte säga det tillräckligt många gånger. Otroligt Bra Initiativ! När vi närmade oss Lund igen, körde vi om Bantorget och restaurang Tatung där tre stora rätter inhandlades. Efter maten var det dags för Ti att bege sig och då tog jag tillfället i akt och fick skjuts till dagens tredje tillställning, filmkväll hos EoP.

Fika med allehanda ting: kakor, chips, popcorn och tårtor, dukades fram till en klart sevärd gangsterfilm med Denzel Washington i huvudrollen. Film och fika avnjöts och vid halv tolv var det dags att, mätta och väldigt nöjda, dra sig hemåt för att krypa till kojs.

En klart upprepningsbar söndag, helt enkelt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en mysig och spontan träff, ser fram emot nästa gång. Då hinner vi förhoppningsvis med en titt i lägenheten också. Kram Malin